Welkom bij McFlek & Service Point Schiphol Plaza

Schoenmaker

Zoekt u een schoenmaker in Breda, Eindhoven, Rotterdam, Schiphol, Veldhoven, Veghel of Waalwijk? Dan bent u bij McFlek aan het juiste adres! McFlek schoenmaker is de vakman voor al uw reparaties en onderhoud voor uw schoeisel. Bij ons werken er alleen afgestuurde schoenmakers en wij werken met de beste materialen en werktuigen.

Exclusief bij Mcflek: Arragon het materiaal voor al uw reparaties

De schoenmaker gebruikt alleen de beste materialen voor uw reparaties. Waaronder het excellente Arragon het eigen merk van Mcflek. Arragon is de perfecte garantie voor duurzame producten, de beste kwaliteit en optimale gebruikersgemak. Wilt u meer informatie over ons eigen merk? Bezoek nu Arragon

Gratis poetsbeurt!

Nadat de schoenmaker uw schoeisel heeft gerepareerd zijn uw schoenen weer in topconditie. Uiteraard gebruiken wij alleen de beste materialen en de beste schoenpoets om uw schoeisel weer in top conditie te krijgen.

Op alle schoenreparaties geven wij zes maanden garantie

Als de schoenmaker uw schoeisel heeft gerepareerd garanderen wij u 6 maanden garantie op al uw reparaties. Niemand durft dit McFlek na te doen. Gegarandeerd 6 maanden garantie op all schoenreparaties bij vertoon van een garantiebewijs met de daarbij behorende bon van de reparatie.