Welkom bij McFlek & Service Point Schiphol Plaza

Arragon

Arragon

 

Het Excellente Eigen Merk van McFlek

Ontdek Arragon. Het excellente eigen merk van McFlek. Exclusief verkrijgbaar in alle McFlek shops en webshop. Uw ultieme waarborg voor duurzame producten, de beste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak.

 

Arragon toen…

Van oorsprong is Arragon de kern van een Middeleeuws Spaans koninkrijk. Met in de 15e eeuw veel invloed in heel Spanje. In deze streek floreerde de markt voor degelijke duurzame producten. Bedoeld om het dagelijkse leven te vergemakkelijken. Mooi om te zien. Magnifiek in het gebruik. Zoals lederen riemen, zadels, messen en meer. En… meesterlijk in z’n kwaliteit!

 

Arragon nu…

En nu? Enkele honderden jaren later? Vandaag de dag staat Arragon synoniem voor talloze kwaliteitsproducten in de geest van de Middeleeuwse keuze en kwaliteit in de streek Arragon zelf.

Van inlegzolen tot horlogebanden. Van sleutelhangers tot schoenreparaties.

 

Kwaliteit onder de fiere vlag van Arragon

McFlek ziet er streng op toe dat alle producten onder de trotse vlag van Arragon systematisch worden gecontroleerd en beoordeeld op kwaliteit en gebruiksgemak. Zelfs voor de meest strenge internationale kwaliteitseisen kan Arragon zich moeiteloos kwalificeren.

 

Arragon zet u nooit een hak

Arragon staat ook borg voor schoenreparaties met de hoogst denkbare standaard. Het bewijs? McFlek won zilver bij de Europese vakwedstrijden schoenmakerij. Merkschoenen voorziet McFlek onder het wakend oog van Arragon bij reparatie uitsluitend van de originele zolen of hakken.

 

Arragon staat borg voor:

  • - Duurzame producten.
  • - De beste kwaliteit.
  • - Optimaal gebruiksgemak.

 

Kwaliteit kent zijn exclusiviteit                                                                                               

Arragon producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de McFlek shops en webshop. Dus ook bij ú in de buurt!